Додаток:
Довідка:
0 800 30 20 60

Засоби для аплікацій

Озокерит - це самородний викопний компонент, високомолекулярний інтенсивний стійкий вуглеводень, який зараховується до нафтової групи, має запах гасу і нагадує бджолиний віск. Озокерит видобувається в Північній Америці, польських і українських Карпатах, Великобританії, в Туркменістані на півострові Челекен. Озокерит використовують в наукових цілях, технічних потребах, аналогічно в медицині, а саме коли проводиться фізіотерапія. За своєю будовою озокерит - це складна суміш, у складі якої вуглеводні (парафін, церезин), смолисті речовини і мінеральні масла. Озокерит використовують, коли проводиться озокеритотерапія, тобто озокеритові аплікації.

Але часто замість нього застосовують парафін. Парафінові аплікації (парафінотерапія) - спосіб теплолікування, де в якості теплоносія використовується нагрітий парафін. Парафінотерапія - це дієва і відома методика в сучасній косметології. Парафін для здійснення процедур повинен бути цілком зневоднений. Парафінотерапія полягає у насиченні і омолодженні шкіри рук, всього тіла та обличчя, виведенні зайвої вологи і токсинів, насиченні сфер шкіри здоровими компонентами. До того ж парафінотерапія має тривалу, стійку дію, що виробляє її більш привабливою. Всі ці процедури відносяться до такого способу лікування, як фізіотерапія - це тотальність способів лікування різноманітних недуг за допомогою фізичних процедур, таких як магнітне випромінювання, повітря, електричний струм, світло, тепло. Фізіотерапія - це властива частину часу оздоровлення після тяжких травм, а також при тривалих хворобах різноманітних органів.

Повідомте коли з'явиться

Форма входу

Вибір міста допоможе надати актуальну інформацію про наявність товару та його ціну у вашому місті!